News and Events  

Puteti face DONATII la Biserica Sf. Parascheva, prin PAYPAL.

  ANUNTURI  •


- Vineri, 5 ianuarie 2018 - ajunul Bobotezei - Aducerea sfintitei Icoanei a Maicii Domnului reproducere a Sfintei icoane de la Nicula - făcătorea de minuni.
Biserica va fi deschisă incepând cu ora 1:00 p.m.
- ora 3:00 p.m. Paraclisul Maicii Domnului
- ora 5:30 p.m. Acatistul Sfintitei icoane a Maicii Domnului de la Nicula
- ora 6:30 p.m. - Sfintirea Aghiasmei Mari


Sambătă, 6 ianuarie, Icona Maicii Domnului va fi in Biserica Sfantul Nicolae din Shrewsbury, MA- http://www.stnicholaschurch.org , iar Duminică, 7 ianuarie la biserica Sf. Arhanghel Mihail  din Southbridge, MA - http://www.stmichaelorthodox.com

Sâmbătă, 6 ianuarie 2018 - Botezul Domnului nostru Iisus Hristos
- Utrenia - 9:00 a.m. - 10:15 a.m.
- Sfânta si Dumnezeiasca Liturghie 10:15 a.m. - 12:00 p.m.
- Duminică, 7 ianuarie - Soborul Sfântului Ioan Botezătorul
- Utrenia - 9:30 a.m. - 10:30 a.m.
- Sfânta si Dumnezeiasca Liturghie 10:30 a.m. - 12:15 p.m.

- Duminică, 28 ianuarie, după oficierea Sfintei Liturghii, va avea loc sedinta Adunării Parohiale.


- Aducerea Icoanei Maicii Domnului de la Nicula - făcătorea de minuni -

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte ANDREI, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului, și Mitropolitul Clujului Maramureșului și Sălajului, și a Înaltpreasfințitului Părinte NICOLAE, Arhiepiscopul Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Statelor Unite ale Americii și Mitropolitul Mitropoliei Ortodoxe Române a celor două Americi în perioada 10 noiembrie 2017- 15 ianuarie 2018 se va afla în pelerinaj prin parohiile romanești din Statele Unite ale Americii, copia Icoanei Maicii Domnului de la Nicula sau "Fecioara înlăcrimată a Transilvaniei" de la Catedrala Arhiepiscopală din Cluj.

- 5 Ianuarie, Parohia "Sf. Parascheva", Wakefield MA

- 7 Ianuarie, (după amiază) Parohia "Sf. Parascheva", Wakefield MAPentru Sfintirea caselor vă puteti adresa pr. Nicolae la biserică sau prin e-mail la adresa stparascheva@comcast.net- Biserica Ortodoxă Română Sfânta Parascheva - Fondata in 1996 -

Biserica Ortodoxă Română Sfânta Parascheva a sărbatorit in anul 2016, 20 de ani de misiune si slujire pentru comunitatea crestin ortodoxă românească din marea metropolă a Bostonului si imprejurimi. Aceste momente aniversare sunt popasuri in care noi ne plecăm sufletul si constiinţa in faţa lui Dumnezeu, mulţumind in primul rând că suntem si apoi că fiecare, după crezul si puterea sa, a adus ofrandă in slujba lui Dumnezeu si slujirea aproapelui. Prin Sfânta Biserica, cu fruntea sus si din mila Tatălui Ceresc, să ducem pe mai departe steagul ortodoxiei românesti pe pământul Statului Massachusetts - The spirit of America!

Intru mulţi si fericiţi ani!