News and Events  

Puteti face DONATII la Biserica Sf. Parascheva, prin PAYPAL.

  ANUNTURI  •


 -  Duminică, 5 Februarie 2017 - Duminica Vamesului si a Fariseului - Inceputul Triodului
 -  Duminică, 12 Februarie 2017 - Duminica Intoarcerii fiului risipitor
 -  Duminică, 19 Februarie 2017 - Duminica Infricosatoarei judecati (a lăsatului sec de carne)

    După Sfânta Liturghie se va organiza o Masă de prânz. -  >>  Masa de lăsatul secului   <<

Fondurile financiare colectate vor fi folosite in totalitate pentru remodelarea bucătăriei din sala socială a bisericii. O donatie de $20 dolari  pentru fiecare loc va fi apreciată.
Cei ce doresc să contribue la pregătirea mesei sau pentru temodelarea bucătăriei pot expedia un check la biserică cu specificarea: remodelare bucătărie.
Vă steptăm cu multă bucurie!

-  Sâmbătă, 18 Februarie - Mosii de iarnă
   Slujba de pomenire va incepe la ora 9:30. a.m.

-  Duminică, 26 Februarie 2017 - Duminica izgonirii lui Adam din Rai (a lăsatului sec de brânză)

In cursul săptămânii
Zile de harti:
Miercuri, 8 Februarie 2017
Vineri, 10 Februarie 2017

Pentru Sfintirea caselor vă puteti adresa pr. Nicolae la biserică sau prin e-mail la adresa stparascheva@comcast.net

 


- AN ANIVERSAR -
- Biserica Ortodoxă Română Sfânta Parascheva - - 1996 - 2016

Biserica Ortodoxă Română Sfânta Parascheva sărbătoreste anul acesta 20 de ani de misiune si slujire pentru comunitatea crestin ortodoxă românească din marea metropolă a Bostonului si imprejurimi. Aceste momente aniversare sunt popasuri in care noi ne plecăm sufletul si constiinţa in faţa lui Dumnezeu, mulţumind in primul rând că suntem si apoi că fiecare, după crezul si puterea sa, a adus ofrandă in slujba lui Dumnezeu si slujirea aproapelui. Prin Sfânta Biserica, cu fruntea sus si din mila Tatălui Ceresc, să ducem pe mai departe steagul ortodoxiei românesti pe pământul Statului Massachusetts - The spirit of America!

Intru mulţi si fericiţi ani!


 Sala Socială

In săptămȃna ce a trecut au fost continuate lucrările in sala socială a bisericii. (In mare parte lucrările au fost incheiate.) Au fost instalate o parte din cabinete si granit, pe coloanele de sustinere au fost instalate lambriuri, au fost achizitionate noi mese, a fost instalat noul sistem electronic audio-vizual pentru Scoala de educatie religioasă si anunturile comunitare.
Pentru mai multe informatii privind proiectele bisericii ne puteti contacta la biserica si prin e-mail pe domnul Ion Rasinariu la adresa: utilitati@verizon.net.
Multumiri credinciosilor care au oferit si oferă in continuare suportul financiar si munca voluntară necesare continuării lucrărilor incepute si definitivării lor.