News and Events  

Puteti face DONATII la Biserica Sf. Parascheva, prin PAYPAL.

  ANUNTURI  •


     8 Septembrie - Nasterea Maicii Domnului  - ora 9:00 a.m. Utrenia urmată la ora 10:00 de Sfânta si Dumnezeiasca Liturghie. (dezlegare la peste)
    10 Septembrie -  Picnicul Moldovenesc - Editia a II-a
    14 septembrie - Inăltarea Sfintei Cruci - ora 9:00 a.m. Utrenia urmată la ora 10:00 de Sfânta si Dumnezeiasca Liturghie. (zi de post)
    16 Septembrie  - Concert de muzică clasică
    15 Octombrie - Hramul Bisericii Sfanta ParaschevaPentru Sfintirea caselor vă puteti adresa pr. Nicolae la biserică sau prin e-mail la adresa stparascheva@comcast.net- Biserica Ortodoxă Română Sfânta Parascheva - Fondata in 1996 -

Biserica Ortodoxă Română Sfânta Parascheva a sărbatorit in anul 2016, 20 de ani de misiune si slujire pentru comunitatea crestin ortodoxă românească din marea metropolă a Bostonului si imprejurimi. Aceste momente aniversare sunt popasuri in care noi ne plecăm sufletul si constiinţa in faţa lui Dumnezeu, mulţumind in primul rând că suntem si apoi că fiecare, după crezul si puterea sa, a adus ofrandă in slujba lui Dumnezeu si slujirea aproapelui. Prin Sfânta Biserica, cu fruntea sus si din mila Tatălui Ceresc, să ducem pe mai departe steagul ortodoxiei românesti pe pământul Statului Massachusetts - The spirit of America!

Intru mulţi si fericiţi ani!