News and Events  

Puteti face DONATII la Biserica Sf. Parascheva, prin PAYPAL.

  ANUNTURI  •

-  Programul Sărbători si Evenimente  -


Invitație la Masa de Prânz

Dragi membrii și credincioși,

Duminică, 28-Iulie, 2019 vă invităm la o Masă de prânz începând cu ora 12:45 după Sfânta Liturghie.

Meniul:
1)  Aperitive cu: salată de varză, salată de de vară (roșii, castraveti, ardei, spanac)
2) Ciorbă de burtă
3) Sarmale
4) Friptură de porc cu mămăligă și brânză feta (porc la grătar)
5) Desert: Gogoși cu de casă (minciunele) și plăcintă de mere și brânză

Peparatele vor fi pregătite la biserică de Mihail și Natalia Moscin. Domnul Mihail este de profesie bucătar și detinător al unui Restaurant în statiunea românească Vatra Dornei.
Sugerăm o donatie financiară după posibilitătile fiecarei persoane, în vederea colectării de bani pentru un nou frigider în sala socială.

Vă așteptăm cu multă bucurie!- Forma de Membrie pentru anul in curs este postată pe pagina electronică la adresa: http://www.saintparascheva.org/FormaMembrie.pdf sau la Biserică.

Vă multumim pentru donatiile dumneavoastră.


Pentru Sfintirea caselor vă puteti adresa pr. Nicolae la biserică sau prin e-mail la adresa stparascheva@comcast.net- Biserica Ortodoxă Română Sfânta Parascheva - Fondata in 1996 -

Biserica Ortodoxă Română Sfânta Parascheva a sărbatorit in anul 2016, 20 de ani de misiune si slujire pentru comunitatea crestin ortodoxă românească din marea metropolă a Bostonului si imprejurimi. Aceste momente aniversare sunt popasuri in care noi ne plecăm sufletul si constiinţa in faţa lui Dumnezeu, mulţumind in primul rând că suntem si apoi că fiecare, după crezul si puterea sa, a adus ofrandă in slujba lui Dumnezeu si slujirea aproapelui. Prin Sfânta Biserica, cu fruntea sus si din mila Tatălui Ceresc, să ducem pe mai departe steagul ortodoxiei românesti pe pământul Statului Massachusetts - The spirit of America!

Intru mulţi si fericiţi ani!